Bij Enjoy Sportsclub kun je terecht voor de beste, professionele groepslessen, gegeven door goed opgeleide instructeurs.

Volg ons


Image Alt

BBB

BBB

WAT IS BBB?

BBB staat voor Buik, Billen en Benen. Deze spiergroepen worden specifiek getraind in deze groepsles.

WAAR IS HET GOED VOOR?

De training zorgt ervoor dat de spieren in je buik, billen en benen goed worden getraind. De les is zowel gericht op vetverbranding als het trainen van het uithoudingsvermogen van de spieren. Een BBB-training is een spierversterkende workout voor het gehele lichaam.

HOE ZIET EEN BBB LES ERUIT?

De les begint met een goede warming-up om de intensiteit van de training geleidelijk op te bouwen. Je hartslag wordt omhoog gebracht en je spieren worden opgewarmd voor de training. Het leuke aan de les is dat deze elke keer anders is. Oefeningen worden uitgevoerd met eigen lichaamsgewicht, gewichtjes, halters, steps of andere attributen. Dit maakt de les divers en zorgt ervoor dat de spieren elke les weer een nieuwe spierprikkel krijgen.

VOOR WIE IS DE LES GESCHIKT?

De BBB les is toegankelijk voor ieder type sporter; beginners, semi- gevorderden en gevorderden. Wij leggen je altijd uit hoe je bepaalde oefeningen zwaarder, lichter of op andere manieren kan uitvoeren zodat de les voor iedereen uitdagend is op zijn/haar eigen niveau.

Geschikt voor beginner tot gevorderde sporter

Je kunt de training zo zwaar maken als je wilt