Bij Enjoy Sportsclub kun je terecht voor de beste, professionele groepslessen, gegeven door goed opgeleide instructeurs.

Volg ons


Enjoy Sportsclub Made verwelkomt collega Pieter Koehoorn spinninginstructeur

Maak kennis met onze nieuwe sportieve collega

Even voorstellen

Mijn naam is Pieter Koehoorn, geboren in 1973 te Rotterdam. Ik woon al vele jaren in Zevenbergen en heb het daar enorm naar mijn zin!

Mijn achtergrond

Ik ben Freelance Spinninginstructeur bij diverse clubs binnen en buiten de regio. Ik fiets graag een stukje mee als er ergens een Spinningmarathon voor een goed doel wordt gehouden en draag op die manier graag een steentje bij voor de goede doelen.

De lessen

Vanaf 1 oktober 2020 mag ik het Team van Enjoy komen versterken en dat ga ik met veel plezier doen door middel van het geven van een vaste Spinningles op de dinsdagavond. De lessen die ik geef zijn Classics, RPM en eventueel HIIT.

Ik vind het leuk om de lessen een beetje aan te passen op wat de sporters willen, dus heb je een verzoek? Laat het me weten!

Tot zover mijn voorstelronde, ik kan niet wachten om jullie binnenkort in levende lijven te ontmoeten en jullie af te matten tijdens een pittige spinningles 😉 Tot snel!