Bij Enjoy Sportsclub kun je terecht voor de beste, professionele groepslessen, gegeven door goed opgeleide instructeurs.

Volg ons


Image Alt

Andrea

Enjoy Sportsclub groepslessen fitness team Andrea

Andrea

Allround groepslesinstructrice

Even voorstellen

Hallo,

Ik ben Andrea Roelands-Fabos 38 jaar.
Ik ben geboren in Hongarije, woon sinds 2008 in Made, getrouwd, trotse mama van een dochtertje Julia en part time “moeder” van 3 part time kinderen 🙂

Sporten is altijd een groot deel van mijn leven geweest, en 2 jaar geleden ben ik met de eerste opleiding begonnen in Nederland. Toen dacht ik, nu kan ik al redelijk goed Nederlands om les te kunnen gaan geven. Dus heb ik van mijn grote hobby mijn werk gemaakt! Naast het lesgeven bij Enjoy Sportsclub heb ik nog een administratieve baan voor 16 uur.

Opleidingen als The Gladiator workouts, groepslessen, shape en functional fitness heb ik bij Train The Trainers afgerond. Bij Opleiding 2000 heb ik Fitnesstrainer A afgerond en momenteel ben ik nog met Fitnesstrainer B en Personal training bezig.

Ik geef Functional Fitness,  HIIT, Circuit trainingen (cardio, kracht) wat in het dagelijkse leven heel erg belangrijk is voor jong en oud om goed te kunnen blijven functioneren en bewegen. Verder geef ik nog BodyPump wat bekend is als één van de beste shape lessen van de groepslessen.  Ook ben ik in de avonduren nog werkzaam in een fitnesscentrum als trainster. Ik hou heel veel van een persoonlijke aanpak, en vindt het fijn om mensen te leren kennen.

Wat voor mij lesgeven betekent?! Het moet altijd een feestje zijn! MAAR met een goede begeleiding, veilig, leren van goede techniek, de trainingen aan te kunnen passen voor iedereen, vind ik heel belangrijk. Maakt niet uit of het groepslessen, fitness of over personal training gaat,  ik wil mensen motiveren en helpen om hun doelen te behalen en dat hun doelen blijven zodat ze met plezier nog verder gaan met sporten en bewegen.

 

Zie jullie graag tijdens de Functioneel Fitness lessen (donderdag avond) en bij de BodyPump (dinsdag ochtend) en ik beloof je we gaan er een feestje van maken!