Bij Enjoy Sportsclub kun je terecht voor de beste, professionele groepslessen, gegeven door goed opgeleide instructeurs.

Volg ons


Image Alt

Poweryoga

Poweryoga

WAT IS POWERYOGA?

Bij POWERYOGA kun je genieten van bewegingen uit yoga, tai chi en pilates. Het is je persoonlijke time-out van het dagelijks leven en zorgt voor een gezond lichaam en een gezonde geest.

Je doet eenvoudige en veilige yoga bewegingen om je hele lichaam sterker en flexibeler te maken. Het controleren van je ademhaling is onderdeel van alle bewegingen en de instructeur geeft altijd opties voor beginnende deelnemers.

Als je nog nooit aan yoga hebt gedaan, dan is POWERYOGA een geweldige kennismaking met deze discipline en een goede aanvulling op alle andere sporten. De variatie in POWERYOGA zorgt ervoor dat ook mensen die al bekend zijn met yoga erg genieten van het programma.

EEN MOTIVERENDE MIX VAN YOGA, TAI CHI EN PILATES

Als je nog nooit aan yoga hebt gedaan, dan is POWERYOGA een geweldige kennismaking met deze discipline en een goede aanvulling op alle andere sporten.

VOORDELEN

Meer kracht en flexibiliteit. Je laat stress en spanningen los. Na de les voel je je rustig en relaxed!

Meer flexibiliteit

Voel je kalm en relaxed

Meer kracht

Door een gecontroleerde ademhaling, concentratie en een gestructureerde serie van stretches, bewegingen en poses op muziek, creëren we een holistische workout waardoor je je lichaam in harmonieuze staat en balans brengt.