Bij Enjoy Sportsclub kun je terecht voor de beste, professionele groepslessen, gegeven door goed opgeleide instructeurs.

Volg ons


Image Alt

OVER ONS

Wie is Enjoy Sportsclub?

Wie
wij zijn

01

Enjoy Sportsclub is ontstaan bij de overname van Entertrainment Factory op 1 februari 2020. Ben je op zoek naar groepslessen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met een ruime gevarieerde keuze uit gemiddeld 40 groepslessen per week, hebben wij het grootste gevarieerde lesrooster van de regio. Wij zijn geen extreem grote sportschool, waardoor wij al onze aandacht hebben voor iedereen die binnen is. Jij kent ons, wij kennen jou! Wat wij het allerbelangrijkste vinden staat bij ons centraal; Klantenbinding. Al onze professioneel opgeleide instructeurs zijn in het bezit van de juiste deskundige kennis, ze maken er een feestje van tijdens jouw favoriete les, en…. zijn altijd in voor een praatje.

Onze
lounge

02

In onze lounge wachten onze receptiemedewerksters je op met een glimlach, en een heerlijk bakje koffie of thee. Ook zij staan altijd klaar voor een gezellig babbeltje. Wist je dat onze koffie en thee gratis is en bij de prijs is inbegrepen? Want gezelligheid is net zo belangrijk als dat ochtendje of avondje sporten toch! Onder het genot van een lekker bakje koffie of thee, kun je gezellig bijkletsen met je medesporters of je beste vriend of vriendin, of een van ons natuurlijk.

Onze
lessen

03

Onze groepslessen zijn zeer gevarieerd. Wij werken onder andere met de voorgeschreven lessen van Les Mills en House of Workouts. Verder bieden wij een groot aanbod aan Freestyle lessen aan. Je kunt bij ons werken aan je conditie, spierkracht of spieropbouw en vetverbranding. Door het gevarieerde lesrooster hebben wij voldoende groepslessen die passen bij jouw doelstelling. Voor ieder wat wils! Je bent bij ons niet gebonden aan 1 vaste les op een vast moment, je kunt gebruik maken van al onze lessen. Door middel van onze Virtuagym Fitness app reserveer jij zelf heel makkelijk en snel je plaats in de les die jij wilt volgen. Ons lesrooster veranderd niet vaak, wij garanderen continuïteit, en zelfs tijdens feestdagen en schoolvakanties gaan wij door!

ONS TEAM

TEAM

Allround groepslesinstructrice
Enjoy Sportsclub groepslessen fitness team tamara Jeanette
Allround groepslesinstructrice
Hiphop, Minihop en Zumba instructrice
Hiphop, Minihop en Zumba instructrice
Zumba instructrice
Zumba instructrice
Yoga docent
Yoga docent