Bij Enjoy Sportsclub kun je terecht voor de beste, professionele groepslessen, gegeven door goed opgeleide instructeurs.

Volg ons


Image Alt

BRN

BRN

Wat is de BRN® Workout?

Deze ultieme workout is voor de Body u Really Need. Een toegankelijke, effectieve en vooral motiverende groepsles waarbij je werkt aan alle facetten voor een fit, sterk en mooi lichaam. De workout waarmee je optimaal calorieën verbrandt en je hele lichaam in shape brengt! Cardio, spierverstevigende oefeningen én coretraining in één.

Een workout duurt 45 minuten en bestaat uit:

Warming-up

Cardio voor het trainen van je hart- en longconditie

Spierversterkende oefeningen voor je benen, billen en bovenlichaam

Cooling-down met stretchoefeningen

Core-training om je natuurlijke korset van buik-, rug- en heupspieren te versterken

Naast nieuwe oefeningen en opzwepende muziek heeft de BRN® Workout ieder kwartaal een andere lesstructuur. Hierdoor geeft de training je iedere keer weer de overload en trainingsprikkel die nodig is om vooruitgang te boeken.

Tijdens deze workout maak je gebruik van de XCO® buizen. Deze twee aluminium buizen gevuld met grit, zorgen ervoor dat je tijdens de workout aanzienlijk meer calorieën verbrandt door de ‘Reactive Impact’ die het veroorzaakt.

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat trainen met deze XCO’s zorgt voor o.a.:

Een betere conditie

Een optimale vetverbranding

Een mooi, strak lichaam

Een hoger calorieënverbruik

Ijzersterke buik-, lage rug- en heupspieren

Vermindering lage rugklachten

Een betere lichaamshouding

Kortom: het gebruik van XCO’s maakt de workout nóg effectiever!

Voor wie is deze Workout geschikt?

Van beginnende sporter tot gevorderde atleet: BRN® is een geweldige workout voor iedereen die effectief en no-nonsense wil trainen. Eenvoudige variaties voor beginners of juist uitdagende variaties voor gevorderden. gecertificeerde instructeurs bezitten de kennis en vaardigheid om de lesonderdelen en oefeningen aan te passen aan ieder niveau.