Bij Enjoy Sportsclub kun je terecht voor de beste, professionele groepslessen, gegeven door goed opgeleide instructeurs.

Volg ons


Image Alt

Functional Fitness

Functional Fitness

WAT IS FUNCTIONAL FITNESS?

Functional fitness is een High Intensity Interval Training op hoog niveau. Dit is fitnessen in een speciaal ontwikkelde functionele trainingszone. Geen saaie toestellen, maar een inspirerend geheel dat direct de aandacht trekt. Tijdens de intensieve functional trainingen van 60 minuten afwisselend met Core oefeningen wordt er gebruik gemaakt van onder andere kettlebells, powerbags, medicine balls, bokszakken, gewichten en eigen lichaamsgewicht.

Voor zowel beginnend als gevorderde sporter

Alle spieren aanspreken in 30 minuten

GESCHIKT VOOR IEDER NIVEAU

Deze nieuwe fitnessmethode is geschikt voor zowel beginnende als gevorderde sporters doordat iedereen in een groep zijn eigen tempo en niveau kan bepalen. Iedereen kan dus het maximale uit de training halen op zijn eigen niveau. Het trainingsprincipe van deze les is dat je door middel van intervals in een korte tijdsduur een intensieve inspanning levert. Met deze training wissel je intensieve oefeningen af met minder intensieve oefeningen of rust.