Bij Enjoy Sportsclub kun je terecht voor de beste, professionele groepslessen, gegeven door goed opgeleide instructeurs.

Volg ons


Image Alt

Freestyle Steps

Freestyle Steps

WAT IS STEPS?

Door middel van een constant trainingsniveau op de vetverbranding is de Stepsles een hele goede cardio workout. Hierbij gebruiken we een step, dit is een opstapje waar je workout om draait. Wat kun je verwachten in een Stepsles? In deze les bouw je 3 werkblokken op, aan het einde worden deze 3 aan elkaar geplakt tot 1 heel blok! Iedere week is de les anders, maar de standaard passen komen vaak terug.

STEPS VOLGEN OP EIGEN TEMPO

Het voordeel van deze Stepsles is dat je ‘m kunt volgen op je eigen tempo. Natuurlijk zal de trainer je motiveren extra je best te doen, maar er wordt altijd gelet op of je alles al een beetje onder de knie hebt of niet. Daarnaast verbetert steps tevens uithoudingsvermogen en balans. Vooral als je de passen eenmaal kent is steps een eitje en zul je snel merken dat je beter wordt. Het is leuk om ook deze progressie te zien en de eindfinale te rocken.

Wanneer je meedoet aan een lesje steps wordt het gegarandeerd een feestje! De leuke uptempo muziek zorgt ervoor dat je met een goed humeur weer vertrekt naar huis!

VOORDELEN

Meer vetverbranding, uithoudingsvermogen en balans, win-win!

Meer vetverbranding

Meer uithoudingsvermogen

Meer balans

DATUM EN TIJD

Dinsdag van 18:30-19:30 uur en Donderdag van 19:00-20:00 uur