Bij Enjoy Sportsclub kun je terecht voor de beste, professionele groepslessen, gegeven door goed opgeleide instructeurs.

Volg ons


Image Alt

XCORE

XCORE

De XCORE® Workout wordt gegeven met de official XCO-trainer®. Ervaar deze ultieme en unieke coretraining: effectief, dynamisch en fun! In 45 minuten train je optimaal conditie, spieren en bindweefsel. De bewegingen zijn simpel maar door de motiverende muziek nooit saai. Eindelijk een training waar je het gevoel krijgt dat er echt iets gebeurt in jouw lichaam!

Kort en krachtige training

Motivatie door een goede trainer

Goede muziek

Veel calorieën verbranden

De ultieme kerntraining met de XCO®-trainer om je spieren een extra boost te geven. XCORE® is de enige kerntraining waarin je ook cardiovasculair traint. Tijdens de training verbrand je veel calorieën door eenvoudige oefeningen te doen, perfect passend bij de energetische muziek van de training, waardoor je gemotiveerd blijft.

De XCO®-trainer is gevuld met grit. Dit gruis moet je heen en weer bewegen, wat de zogenaamde reactieve impact creëert. Je lichaam moet harder werken om het evenwicht te bewaren, wat zorgt voor een sterkere kern en meer calorieën verbrandt.