Bij Enjoy Sportsclub kun je terecht voor de beste, professionele groepslessen, gegeven door goed opgeleide instructeurs.

Volg ons


Verander samen met ons jouw leefstijl!

Wil jij afvallen, aankomen, gezonder gaan leven, meer bewegen of heb je een ander doel voor ogen? Wij kunnen jou daarbij helpen! Met het Benfit Leefstijl programma behaal jij snel en makkelijk jouw doelen. Onder begeleiding van onze coach Andrea Fabos ga jij aan de slag met jouw persoonlijke doel. Een wekelijks weegmoment, nieuwe voedingsschema’s en advies over welke lessen jij het beste kunt volgen en hoe vaak. Leer gezonde maar heerlijke recepten in een handomdraai op tafel te zetten. Je kunt maar liefst 10kg verliezen in 12 weken tijd!

Is dit iets voor jou? Start vandaag nog!

Lees hier het verhaal van Cynthia!

Na 3 prachtige dochters te hebben gekregen en extra kilo’s😉 door de drukte hield ik er slechte eetgewoonten op na. In januari ging de knop om en zag op Facebook bij enjoy de afval challenge en gaf me op. Andrea stelde eetlijsten op mijn voorkeur en gepersonaliseerde verhoudingen. Heerlijke normale gerechten, niet echt het idee dat je op dieet bent. Dus goed vol te houden!! En resultaat 10 kilo eraf en 14cm buikomvang in 12 weken!

Wil jij meer informatie? Vul dan hieronder jouw gegevens in en wij nemen contact met je op.

Verzenden