Bij Enjoy Sportsclub kun je terecht voor de beste, professionele groepslessen, gegeven door goed opgeleide instructeurs.

Volg ons


Image Alt

Leticia

Leticia

Yoga instructrice

Even voorstellen

Mijn naam is Letícia en ik kom oorspronkelijk uit Brazilië. Ik woon nu 12 jaar in Nederland met mijn twee kinderen, een dochter van 16 jaar en een zoon van 11 jaar in Tilburg. In Brazilië ben ik opgeleid als journalist en toen ik naar Nederland verhuisd ben heb ik een koksopleiding afgerond. Einde 2018 heb ik de yoga opleiding afgerond en geef sinds januari intensief yogales. De yoga opleiding ben ik gaan volgen om mezelf door het rouwproces te helpen na het overlijden van mijn vader. Ik was even de weg kwijt en vond het moeilijk om voldoening te vinden in het dagelijks leven, het voelde alsof ik mezelf door het leven heen sleepte. De weg die ik zou volgen was voor mij nog onduidelijk toen ik de opleiding begon. Ik ben altijd iemand geweest die druk bezig was met verschillende projecten en activiteiten tegelijkertijd. Yoga heeft mij geholpen om prioriteiten te stellen. Mijn levensstijl is erdoor veranderd en het heeft zelfs mijn werk als kok, positief, beïnvloedt.

Tijdens de opleiding vielen de puzzelstukjes bij elkaar. Ik ben mezelf gaan accepteren zoals ik ben en door de angst voor de dood te overwinnen heb ik rust in het leven gevonden. Door mijzelf beter te begrijpen, voel ik dat ik weer authentiek in het leven sta. Ik ben hierdoor geïnspireerd om mijn yoga ervaring heel graag met jullie te delen.

Ik ga per 1 juli 2020 de Yin yoga les op zaterdag geven, tot snel in de les!